Μήνυμα Διοικητικού Συμβουλίου

Σας καλωσορίζουμε στην νέα ιστοσελίδα του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών παιδιών.

Στις σελίδες που ακολουθούν θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τους στόχους και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, ο οποίος ιδρύθηκε το 1985 από μια ομάδα γονιών με παιδιά που πάσχουν με συγγενή καρδιοπάθεια.

Από την ημέρα της ίδρυσης του η ομάδα αυτή μεγάλωσε, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο με τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες και συνεχίζουν την προσπάθεια τους ώστε να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με συγγενή καρδιοπάθεια.

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει θέσει σαν στόχο να συνεχίσει με αμείωτο ενδιαφέρον να προωθεί τους σκοπούς του Συνδέσμου, να ενημερώνει και ευαισθητοποιεί την κοινωνία για τα δικαιώματα των ατόμων με εκ γενετής καρδιοπάθεια.

Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει, να στηρίξει και να ενισχύσει τις προσπάθειες μας. Να αγκαλιάσει με το χέρι στην καρδιά τις καρδιές των παιδιών μας.

Η Εθελοντική προσφορά είναι ανεκτίμητη.

Σας ευχαριστούμε.

 

Γούρι 2018

Το γούρι του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών για το 2019 αποτυπώνει την καρδία, την αγάπη προς τα παιδιά με εκ γενετής καρδιοπάθεια.

Αγόρασε και φόρεσε και φέτος το βραχιολάκι. Στηρίξτε τον Σύνδεσμο για να βοηθήσει τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Τα βραχιολάκια διατίθενται σε δύο σχέδια με μαύρο και κόκκινο κορδονάκι. Είναι φτιαγμένα από καθαρό ασήμι 925º.

Διατίθεται στην τιμή των €10.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα Γραφεία του Συνδέσμου στο 22315196.

 


Keyrings 2018

Διατίθεται στην τιμή των €2.

 

Νέα & Ανακοινώσεις
18/11/2018
Ημερίδα
Εμπειρίες Ζωής και Βιώματα
Ο Σύνδεσμος διοργανώνει Ημερίδα την κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στην Λεμεσό από η ώρα 11 πμ-2.00μμ στο ξενοδοχείο Elias Beach Ομιλητές ο παιδοκαρδιολόγος δρ Αντρέας Ρουσουνίδης, δρ Αντώνης Ιωσήφ, η Ψυχολόγος Άντρη Χριστούδια και ο ειδικός Παιδαγωγός Μιχάλης Σωκράτους
06/08/2018
Ομάδα Νέων και Εφήβων με Συγγενή Καρδιοπάθεια
Γνωρίστε μέσα από το facebook την Ομάδα Νέων και Εφήβων με Συγγενή Καρδιοπάθεια
26/06/2018
Δελτίο Τύπου
Ικανοποίηση και ευχαριστίες του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών Ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών, εκφράζει την ικανοποίηση του για την συμφωνία που επιτεύχθηκε για την ανανέωση της σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του εξειδικευμένου Ιατρικού Κέντρου «Το Παιδί» για την αγορά υπηρεσιών εξειδικευμένης ιατρικής φροντίδας για τα άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες (εκ γενετής καρδιοπάθειες) άνω των 16 ετών. Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί τον Υπουργό Υγείας, τη Διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας αλλά και σε όσους συνέβαλαν για να συνεχιστεί η ποιοτική προσφορά υγείας στα άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες.
22/06/2018
Συνεστίαση
Ο Σύνδεσμος διοργανώνει συνεστίαση - συνάντηση γνωριμίας μεταξύ των μελών της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 η ώρα 7.00μμ στο Παραλίμνι. Χώρος: ΚΕΠΑ ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 50 ΤΗΛΕΦ. 23741621
19/05/2018
Εκδήλωση 19/5/2018
Ο Σύνδεσμος διοργανώνει το Σάββατο 19 Μαϊου 2018 ενημέρωση-παρουσίαση με θέμα < Πρώτες βοήθειες, τι πρέπει να γνωρίζουμε>, με τον Παιδοκαρδιολόγο Δρ Θάνο Τσιρέλη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Δημοσιογραφική Εστία στην Λευκωσία, η ώρα 4.30 μμ. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η Γενική/Καταστατική Συνέλευση του Συνδέσμου
28/03/2018
Έρανος 2018
Ο Σύνδεσμος έχει πάρει άδεια από το Υπουργείο Εσωτερικών για να διενεργήσει έρανο σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί Διενεργεία Εράνων Νόμου με την πώληση κουπονιών αξίας €2 έκαστος Ο έρανος θα διεξαχθεία Παγκύπρια από την 1ην Απριλίου μέχρι και την 30ην Μαϊου 2018 Μπορείτε να προμηθευτείτε κουπόνια από τον Σύνδεσμο τηλέφωνο επικοινωνίας 22315196
περισσότερα...